Nieuw! Workshop dromen vangen

Nieuw! Workshop dromen vangen

Hoe krijg je medewerkers enthousiast om ook te veranderen of mee te denken? Hoe zet je een innovatiebeweging in een organisatie in gang te zetten?

Organisaties staan vandaag de dag voor een grote transformatie-opgave. Wil je aangesloten blijven op de klant en de maatschappij dan moet je als organisatie ook flexibel moeten kunnen anticiperen op wat de klant wenst. Voor zorgorganisaties vraagt dit een verandering in organisatiestructuren en -processen, maar nog belangrijker is de verandering die je van medewerkers vraagt. Platform 51 is het ontwikkelplatform voor innovatie in de jeugdgezondheidszorg. Medewerkers in de zorg hebben vooral passie voor het vak en aandacht voor de cliënt, maar ook binnen de zorg zijn er voorlopers voor innovatie. Het platform heeft daarom een workshop ontwikkeld die enthousiaste medewerkers en voorlopers de aandacht en mogelijkheden geeft om een innovatiebeweging in gang te zetten. Deze methode is gepubliceerd in het inspiratieboekje Workshop dromen vangen: stappenplan en praktijkvoorbeeld.

Wil je een exemplaar ontvangen? Deze kun je aanvragen via info@pl51.nl. Vergeet niet je postadres te vermelden.

Platform 51

Benieuwd naar wat Platform 51 voor jouw organisatie kan betekenen? We maken graag kennis met nieuwe organisaties en innovators. Kom een kop koffie met ons drinken in Rotterdam!

Bel mij terug

Contact

  • Achterhaven 9
  • 3024 RA Rotterdam
© 2020 Platform 51 · Alle rechten voorbehouden · Ontwerp & realisatie Comm.On · Cookiebeleid