Platform 51 presenteert…

Platform 51 presenteert…

Op 4 juli presenteert Platform 51 zich tijdens een zomerevent. Michel, Valentine, Ida, Laura en Cathelijn vertellen graag wie ze zijn en wat zij gezamenlijk doen met Platform 51 om innovatie in de jeugdgezondheidszorg te bevorderen. Ook zijn er 2 inspirerende gastsprekers uitgenodigd die vertellen over innovatie in de zorg.

Vanaf 15.00 start het programma in STROOM. Sydney Brouwer is één van de gastsprekers en is gespecialiseerd in klantgerichtheid en klantbeleving en vertelt tijdens ons event over klantgerichte innovatie.
Sandra Klijn vertelt over de technische toepassingen van Philips in de gezondheidszorg: hoe klanten met slimme apparaten meer informatie en persoonlijk advies kunnen krijgen.

Uiteraard is er aansluitend op de presentaties ruime gelegenheid om persoonlijk kennis te maken. Dat doen we op het zomers terras van STROOM.

Wil je ook aanwezig zijn? Meld je aan via info@pl51.nl.

Platform 51

Benieuwd naar wat Platform 51 voor jouw organisatie kan betekenen? We maken graag kennis met nieuwe organisaties en innovators. Kom een kop koffie met ons drinken in Rotterdam!

Bel mij terug

Contact

  • Achterhaven 9
  • 3024 RA Rotterdam
© 2020 Platform 51 · Alle rechten voorbehouden · Ontwerp & realisatie Comm.On · Cookiebeleid