Presentatie platform 51 groot succes!

Presentatie platform 51 groot succes!

Op 4 juli presenteerde we ons platform aan zo’n 60 belangstellenden in STROOM, Rotterdam. We kijken terug op een inspirerende middag, waarin we vertelden over het doel van Platform 51 en wat innovatie voor ons betekent: out of de box denken, anders kijken en uit je comfortzone stappen. Hans Butselaar vertelde over de innovatiebeweging die op dit moment binnen CJG Rijnmond gaande is. Sandra Klijn van Philips nam ons mee in de wereld van uGrow; een app van medische kwaliteit voor het bijhouden van de ontwikkeling van je baby. En liet daarmee zien dat de technologische innovatie nu razendsnel gaat.

En omdat we merkten dat de weg naar innovatie vaak vanuit organisatieperspectief wordt ingeslagen, nodigden we Sydney Brouwer uit om ons een les te geven over klantvriendelijkheid en de klantgerichtheid van innovatie.

Wil je onderdeel uitmaken van ons initiatief? Laat een bericht achter op onze site. Volg ons ook via twitter @platform51, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Platform 51

Benieuwd naar wat Platform 51 voor jouw organisatie kan betekenen? We maken graag kennis met nieuwe organisaties en innovators. Kom een kop koffie met ons drinken in Rotterdam!

Bel mij terug

Contact

  • Achterhaven 9
  • 3024 RA Rotterdam
© 2020 Platform 51 · Alle rechten voorbehouden · Ontwerp & realisatie Comm.On · Cookiebeleid