Programma inspiratiesessie 28 juni

Programma inspiratiesessie 28 juni

Op 28 juni 2018 organiseert Platform 51 de jaarlijkse inspiratiesessie over klantbeleving en innovatie in de jeugd(gezondheids)zorg. Het event start om 15.00 uur op een bijzondere locatie: de Haaienzaal van Diergaarde Blijdorp. Sprekers zijn onder andere Igor Ivakic (NCJ), robot Peppert, Mijke Broeders (Efteling) en Bas Ruyssenaars (Instituut voor Briljante Mislukkingen). Wil je erbij zijn? Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan via info@pl51.nl.

Over de sprekers…
Mijke Broeders  
“Met een groep collega’s van de Efteling hebben we onze droom voor de gastbeleving 2030 uitgewerkt tot een experience die nu actief wordt gedeeld met alle collega’s. Zij kijken samen vooruit naar de Efteling-beleving van de toekomst en blijven elkaar uitdagen en aanmoedigen om gasten te verrassen. Gevoed door technologie en storytelling, zorgen we voor een seamless gastbeleving waarin medewerkers alle ruimte hebben voor echt contact met de gast!”

Bas Ruyssenaars 
“Met het Instituut voor Briljante Mislukkingen is het onze missie om meer ‘foutentolerantie’ te creëren en een gezonder innovatieklimaat in complexe omgevingen. De zorg is een systeem van mensen die constant proberen de zorg beter en meer betaalbaar te maken. Hier kan en moet worden vernieuwd en geleerd.

De inspiratiesessie start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Bekijk de uitnodiging en meld je aan!

 

 

Platform 51

Benieuwd naar wat Platform 51 voor jouw organisatie kan betekenen? We maken graag kennis met nieuwe organisaties en innovators. Kom een kop koffie met ons drinken in Rotterdam!

Bel mij terug

Contact

  • Achterhaven 9
  • 3024 RA Rotterdam
© 2019 Platform 51 · Alle rechten voorbehouden · Ontwerp & realisatie Comm.On · Cookiebeleid